Followers

15 December, 2009

Majlis Resepsi

Selamat Pengantin baru
'welcome 2 the club'

Majlis Nikah

Lepas makan adap2 gitu...

Acara potong kek...

With pengantin ~dalila n helmy

Aikk..pengantin dh ada anak pun...kuikui

@pelamin nikah

Malam nikah...sementara tggu pengantin lelaki, aku posing dulu...

Minggu lepas majlis wedding kazen aku dalila ngn suaminya helmy dh selamat diadakan kt umah family dia di kota kemuning. Ari kamis ngn jumaat lps aku amik cuti nk menolong ape yg patot. Lagipun, kesian kt mkcik aku...kakinya patah sb jatuh kt umah lg bape2 mggu je mnjelang wedding anknya. Perkahwinan yang pertama, maka sumenye grand2 belaka. Nikah ari jumaat malam, aku balik umah awal. Sebab anak2 aku dh ngamuk...yang sorang nk tido...yang sorang dok ngajak main kuda kt almnda...cmner kan...aku pun dh letih...jadinya, selesai aje mjlis nikah, aku pun balik umah...mak, abah n kakak aku je yg tido umah mkcik. Ari sbtu, aku smpai dlm kul 10 kot...dgn alasan ada ank kecik..huhu...tp mng betol pun,budak brdua tu bngun kul 8 pagi...masa ari lgsg tu, smpai2 aje aku terus ngajak ank2 ngn mypie bgmbau dulu kt pelamin nya...kang org dh ramai, malu lak gase kan...pelamin ada dua...pelamin nikah dlm umah...pelamin yang grand kt luar umah...

Ammar atas riba gurlpren kazen aku..kemen sokaaa....

Nasib la masa ari lgsg tu mood ammar ok...xdelah dia nk brbuai bgai. tido kejap pun, tp lama dia leh diriba...dn kemen gataiii dok kt gurlpren kazen aku, kemen lama..xb'bunyi2...pndai bwk diri...bile org lain pegang..kemain bnyk mulut...bising...gataii no...

Ari sbtu tu, aku balik umah pun dkt kul 7mlm...mng dh letih sgt gasenye..walaupun mkcik aku oder katering ajew...tp gase gak penatnye...mjlis resepsi belah lelaki...aku n family xdpt join. Mak pun xbape sihat...mjlis belah lelaki buat kt hotel mane aku pun xbape ingt namanye...tp adalah beberapa gmbo yang aku dpt tgk kt facebook kazen2 aku yg lain...agak grand jugak...

Aku ngidam tul nk dok kt kusi cmtu...huhu

6 comments:

@e_da said...

uiii lawo la pengantin... pelamin2 depa pun cecantik... berkenan tgk.. hihi

ratna said...

cantik betul pengantin tu.. gf kazen awak tu cantikkkk.. semua cantik la termasuk awakkk..

lovelygift....everything u need are here said...

tinggi betul pengantin ppuan tu...cun

Aziesham74 said...

ajai..ni anak makcik ke anak makteh kew...yg mana satu ek...huii dah besar panjang...x kenai langsung dah mek....Huhuhuhu....boleh masuk dlm NONA niii...
kawin dgn anak datuk kew?..Huhuhuhuh

Aziesham74 said...

ajai..ni anak makcik ke anak makteh kew...yg mana satu ek...huii dah besar panjang...x kenai langsung dah mek....Huhuhuhu....boleh masuk dlm NONA niii...
kawin dgn anak datuk kew?..Huhuhuhuh

shikin said...

mA..diE aMEk PElAmiN tUE dARI bUTIk RInsUZaNA Ker...?:-)
aKu PUn sAME bErkENAn NgAN KOSi TUe..dApat KE tAk eK..hEhHEHHEhE