Followers

21 January, 2010

Bujang dan Dara




Ok kali ni aku tayang gmbo ank2 aku...cam biasa, kakak dihah now makin pndai mngguna pakai prkataan 'kakak' pada adiknya, ammar...'jgnlah usik rmbut kakak'..'adik,jangan kaco kakak ni'....so sweet...tp tulah, kem salam le sgala hrta menan dia nk dpt ke adik dia...kedekut kemain dia ni...tp brg2 adik dia pun, dia mng xgemau nk kacau...dia tau tu untuk adik dia...style dia mng sebijik style aku...aku xsuka atau amik kesah reta org...aku nk reta aku gak...tp dh jd reta aku, aku mng kedekut nk bg kt org...tp tgk pd reta n keadaan lah..bkn sume bab aku kedekut nk mampos...jdnye, dihah mng ikot peel aku bab2 reta ni...kuikui...bulan ni ammar akan cecah usia 8bln...kejap je ank bujang aku tu dh beso...madihah lagi makin beso, pnjang akalnye...ada je bnda yg dia nk buat...kdg2 snyap2 tu ada je bnda yg dia buat..mak aku ckp, dlm diam2 gupenye dia turun ke bwh mngejau buterlai...dia ckp ngn mak aku 'buterlai nek...' mak aku puas pk ape buterlai tu...gupenye butterfly...hahaha....

Tulah dia..telatah ank2...klau nk citer, pnjang brjela pun xkan abis...bru2 ni aku pegi alamnda...aku trnmpk beberapa pasang baju untuk mydihah...sudahnye ari2 aku dok trbayangkan baju2 tu...mypie ckp, nnt klau nk beli baju tu bwk dihah skali...aihhh mntk2 baju tu xabis lagi...baju bdk boy xde bnyk pilihan sgt...tp pilihan aku untk ammar selalunye kt world of cartoon...mng bnyk pilihan kt situ...nanti2 aku update hal lain lak...lama dh xnyopping baju ank2...last nyopping pun masa wedding kazen aku tu je...tggu lah gaji ye anak2...

8 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

comelnya ur kids..geram tgk

yela, mane tak tumpahkuah if tak ke nasik..cam omaknye eh..eehhe

bes kan soping baju anak..rasa duk berjam2 pon tak ape dalam kedai tu..aahahahha

♥ EeiNz ♥ said...

comeynye dua beradik. ;)

ammar pinky mcm dihah mase kecik . ;)

Ada Ayrissa said...

ja,
cutenya ammar pakai kaler pink..
ekekekekek...

Dee said...

amboi ammar..pakai pink smpi meleleh2 air liur..bila dia dok seblah dihah..eh muka nk dekat sama..adik beradik pun kan..

nmmy84 said...

ma, wah2.makin ngikut muka ko si ammar ni.hehe.sonok layan anak2 ni kan.... :)

paij188 said...

akak gigit jugak anak ko yg sepasang ni kang!

@e_da said...

ammar makin tmbam.. dihah nmpk kecik lak sebelah adik... 2dua cute

imz said...

senang hai bila anak2 tgk anak2 membesar depan mata kan...sejuk perut ngandungkan dia..