Followers

18 February, 2010

Coming Soon...

Tengah dok belek2 kalender, gupenye xlama lg bufday mypie n mymakmertua la...skali dua2 tarikh jatoh selang seari..mymakmertua 2mac...mypie 3mac...aku tengah dok pk ape hadiah aku nk belikan untuk mereka brdua ni...mymakmertua, senanglah jugak nk mncari hadiahnye..tp untk mypie ni agk sukar skit nk pikir...ada jugaklah aku buat list...aritu dia ada brkias2 ngn dihah, 'nnt ari jadi ayah, klau ibu dihah bg ayah set memancing, dh happy gile gasenye'...aku diam jelah buat2 xpaham ape yg dia ckp tu...adoiiyai, kalau aku bg hadiah tu, alamatnye slalu kena tggl la aku ngn ank2...dia sedap2 g mancing...ooo nehi..nehi...tp mkn ikan, udang nak aje aku nih..huhu...akn diprtimbangkan..tgklah klau den trkayo ke nnt...huhu...nantilah aku pk kan lagi ape yg sesuai...if la uoll ada idea ape2 yg menarik, leh la share2 with me yew...

2 comments:

paij188 said...

bunyik coming soon macam lain macm je. hehehe!

anyway,memang susah nak carik hadiah tuk partner kite ni kan? anyway, good luck with that!

p.s. akak never bother pasal birthday mertua, hubby pun x penah kesah. diorg pun x ingat besday hubby akak. sedey kan? take care ye!

Ada Ayrissa said...

ja, aku benci laki aku g mancing..
dia xder set joran pon leh slalu kuar mancing ngan kwn2..
hanginnnnn beb!!!
bknnya kejap2....huhuhuhu...