Followers

03 March, 2010

Happy Besday Mydear


Selamat Hari Lahir mydearpie...


Saya dan anak2 terlalu cinta kasih, dan sayang pada awak...
Semoga awak panjang umur untuk menemani saya dan anak2 sepanjang kehidupan ini
Semoga rezeki awak melimpah ruah untuk kesenangan kite sekeluarga
Semoga awak sentiasa sihat menjalani kehidupan ini
Semoga awak tabah dan sabar jika allah menguji awak dengan bermcm2 dugaan
Semoga Allah melindugi awak dari segala malapetaka buruk
* Nanti kite celebrate besday awak ngn anak2...hadiah pun saya bagi that time*
Yang terlalu kasih;
-hajadarlingsz-
* pagi tadi aku call mardihah, suruh dia call ayahnya...nyanyikan lagu happy birthday to you...xlama tu, mak call balik...dihah dh nyanyi2 ke ayahnye td...aku ngn mak lak melalak. Bukan melalak ape...sedih ati tu sebab mardihah dh pndai nyanyikan lagu happy bsday, pstu mardihah kan jauh kt kmpg...skang pun tgh meleleh2 lg airmata aku ha *
smpai abis ckp ngn mak, mardihah still nyanyi happy birtday to ayah...lintang pukang liriknye..xkisahlah, jnji mesej nye smpai...hehe...

3 comments:

+NADS+ said...

alaa...ciannyer dihah..mmg dia big gurl...sangat memahami ibu dan ayah dia...baguslah...sabar my dear...

@e_da said...

heppy besday buat hubby hajar.. moga kebahagian menjadi milik kalian sekeluarga...

sedih pulak akak baca dihah nyanyi tuk ayah dia... dah pandai dia kan...

paij188 said...

happy belated! may you be blessed. Amin! :)