Followers

31 March, 2010

Something Suprise

Present for mypie...lmbt bagi sb xde masa nk ngajak beli

Entry kali ni nak menayang reta skit...klau ada yg kate aku belagak ke ape..lantak korang lah...aku mng payah nk dpt something yang kadang2 aku sndiri xjangkakan. Memang lah sume org suka dpt suprise dr sesorang...tapi mcm aku...kadang2 nk suprise then xjadi...ada halangan..xde rezeki, xde masa yang sesuai...Kali ni, untuk tahun ni...rezeki Allah bagi. Dapatlah aku hadiahkan kasut nike tuk bsday present mypie. Kami pegi beli sama2...dia pilih then aku bayarkan. Kalau aku yang pilih, takot xsesuai ngn kehendak dia. Maklumlah, aku kan xbape gemau ngn sport2 ni...

myCR...xdan aku nk buang lapik putih tu ha..sidihah dh berangan nk henbeg tu...

ni dia marah..sb aku ckp..amik gmbo kt beg ibu..
dan2 dia kate 'beg dihah lahhhhh'

Then jumaat lepas, memang dh gaji...dh lama sangat aku mengidam nk beli henbeg baru...ari rabu sblm gaji, mypie ada bagi RM300 buat belanja katenya. Tapi aku ni kan pantang jumpe duit...ada je menda dh trbayang..makanye RM300 tu aku guna tuk beli hendbag...Brand Carlo Rino...xdelah mahal sgt..RM255 je lepas less 20%...tp balik kmpg...ank dara aku yang mng gile kemaruk hendbag tu...dia dh cop siang2 tu henbeg dia..dia kate...ayahnye belikan tuk dia..adoiyaii...aku belom rasmikan lagi henbeg tu..dia dh melaram dulu...siap la dia kate 'dihah nk g keje jap eh...' sabo jelah...


Then ari senin tu, aku cuti...g KL borong kain tuk buat baju keje...dh lama xbgnti baju baru...(alasan je kan)..then dr KL kami singgah lagi ke mines...hp sony aku buat hal. Anta repair...then saje gatal2 dok usha hp2 yang ada kt situ...mng ati aku sgt mengidamkan hp baru...nk2 E72 yang dh lama aku idamkan...aku penah citer kt entry sblm ni apsal aku xjd amik E72 tu...then bile aku belek lagi hp tu..tetap ati aku gase lain..xtau nk kate ape...bkn mahal...bkn la xcntik...spec nye sume lgkap...cuma....ntahlah, mgkin bkn rezeki aku nk beli E72 tu...
Makanye, mypie belikan aku sony yari...santek jugak..mng bekenan..tu sb dok belek 8,10 kali..hahaha...hp lama still ada..sayang nk jual. So, yang yari tu aku anggap present smpena anniversary aku yang ke 4 8hb april ni...tp kot la ada lagi suprises yang mypie nk bagi masa 8hb tu nnt...aku terima ajew...ape pun, syukur dengan rezeki yang Allah kurniakan.

*Masih banyak yang d'idamkan....

4 comments:

ratna said...

cantik handbag tu.. pasal tu diha kata dia yang punya..

nmmy84 said...

haha dihah2...abes dapat balik tak henbeg tu..ke dihah yang melaramkan.comei la dihah begaya sakan dengan henbag ibu die ye...

yeay!banyak dapat hadiah :)

Dee said...

beg cantik, hp pun cantik..dee suker..

@e_da said...

beg cantik hp pun cun.. huhu tak sabo gak akak nak dpt hadiah besday bulan april ni dr hubby