Followers

13 April, 2010

Best Wishes


Entry kali ni aku nk minta jasa baek kwn2 sekalian bagi pndangan n pendapat. Memandangkan besday aku 3 beranak jatuh dekat2 aje tarikhnya...maka aku nk tnyalah hadiah ape yang sesuai aku nk bg pada mydihah n myammar tu...hadiah aku tolak tepi la kan..pndai2lah ayahnye belikan nnt kan..huhu...

Untuk mydihah...1 june ni genaplah usia dia 3tahun...aku dh penah belikan dia lappy menan tok stok2 dgar muzik...learning dll...beskal bear pink...then usia 2tahun pun aku belikan beskal gak..tayar 4...yang skang trsgt2 lah laju klau dia mngayuh...then yang akn datang ni, aku xde idea nk belikan ape...aku ada gak bncang2 ngn ayah diaorg...pun xtau nk belikan ape...mng pada awalnya kami plan nk g bcuti sefamily...but somthing for dihah ingt tuk bsday dia...mstilah belikan sesuatu kan...

N untuk my ank bujang...muhammad ammar...26 mei ni usianya setahun sudah...hadiah lelaki agk payah gak aku nk mikir kan nye...menan dh tntu bole bg hadiah...tp somthing special tu xtau nk kabokan ape...mungkin menan yang tahan lasak...

Jadi besaulah harapan aku, if korang ada idea yang menarik, n memikat kelebu aku tuk belikan tuk ank2 nanti...kabokan kt komen yew...

5 comments:

Aleeya said...

owhhh mesti meriah ni wt skaligus ramei2...erm kena pikir dulu ni nnt kak yaya pikir dulu yer hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

aiseymeng..
ape eh..ermm...sambil garuk2 kepala.
takde idea la yang..huhu

Dee said...

alamak kering idealah..dee biasa beli baju je..hehehe..

paij188 said...

vacation tu ok jugak ja. pastu beli kek celebrate anak beranak. it's not about what u bought her, but how u remember her birthday. how u appreciate it. klu nak di ajar sgt hadiah2 ni kopak mak bapak. klu berduit ok je.

Cik Puan*PIE said...

paij188:hehe kak...idea yg best...tu salah 1 perancangan...hadiah nk beli sb bajet setahun skali kan...xdelah nk beli smpai bgibu regenye...hehe