Followers

21 April, 2010

Ngedates


Sedang mengawal pemakanan...haha


Peneman setia...
yg sentiasa mengikot kehendak bini nyew..huhu
ikan pari bakar...sgt mabeles...
besarrr punye
Aku dh puas rotate kan gmbo nihh
pun xmnjadi gak..xpelah yew
Sotong bakar...pun sgt sedap

myplate :nasi half...n sayur cmpur


Jumaat lepas, masa lunch aku ngedates berdua ngn mypie kt kedai ikan bakar...aku dh lupa ape nama kedainya...tp area bangi lah. Asal nya ari rabu aku dh msg dia tnya cam nk g makan kt village view...dh lama xmakan siakap stim halia yg mabeles tu...then dalam masa yang sama aku nk mkn ikan bakar gak...ape pnya napsu la kan...ekekek...ape pun, masa jumaat tu, mypie soh buat keputusan nk mkn ape sebenaunye...so aku decide nk g mkn ikan bakar aje..lgpun dekat ngn umah...malas nk g jauh2. Aku xleh mkn bnyk sgt...mklumlah dlm proses diet (nnt aku kabokan)...
Last aku pegi kedai ikan bakar tu tika ari aku nk bersalinkan ammar.(dh dekat 11bln gak tu aku xpegi)...aku ingt lagi lepas cek up ari isnin tu (25/5/2009) aku gase lapo yang amat2...aku ckp dlm ati...nk mkn ikan bakar la...nk makan puas2...nnt dh bsalin lmbt lg dpt mkn sedap2...then aku blk umah sb aku dpt mc 5 ari...sudahnye lps mghrib ari yang sama, aku dh gase sakit2...then terus g spital...kul 2 pagi aku dh brsalin...tu la kan..naluri ati kdg2 ada betolnya...hehe
*lenkali nk ngedates ngn anak2 plak kt village view...

5 comments:

@e_da said...

adoi haja ni pepagi dah buka elera ni.. ada yang lunch karang ni cari ikan bakar ni..... ja citerla pasal diet tu.. akak pun baru nak mula ni...semangat sket ada geng...

Aleeya said...

ikan bakarrrrrrrrrrrrrr sodapnyeeeeee, tak ajak pown nak makan hahaha, pe hal nk ajak lak yer, ngaco org ngedate je hehehe

Cik Puan*PIE said...

@e_da:sedap kak ida..nk2 dr pagi mng xbkpes..then lunch bile kite mkn gase...mak aii sorganye...

aleeya:sodap kak yaya...nnt dpt gaji baru kite ngedates nak??ekekek

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hehhe..ngedates eh..sy ingat dates buah kurma tadi..agaga

hajar, kita pon makin naikberat
cam di pam2

amek perancang family ni mmg naik tol berat badan eh

tapi kita dah stop sbb ngeri tgk badan naik byk sgt

go hajar go..die leklok ye..:-)

Dee said...

pergh..terliur ni..lama x mkn ikan bakar..