Followers

04 May, 2010

Beres

Aku dh remove si garid tu dr fren list fb aku...dialah yg tukang adu kt mak segala mak lampir tu selama arini...sb mak lampir tu jakun skit xtau psl dunia2 luar ni..maklumlah dh tua....yg tukang adu tu anak dia yg garid tu lah...cepatlah bln 12...kontrak ko tamat time tu aku nk wish tahniah kt ko...
*yang sekutu2 dia pun aku dh remove..buang masa. aku xkata dia, lagi nk tumpang glemer kt fb aku..adoyaiii pleases la makcik oiii...

6 comments:

nasazfrog... said...

haja sapa si garid tu... uihhhh lawak btol lah..

Aleeya said...

bagos2..si garidddddddd...pelajar seterusnya yg tesingkir dari af kah kah kah

Cik Puan*PIE said...

si garid tu la yg skang ni hantu setan ape dia pakai smpai sume org sygkan dia..lebih2kan dia..xbole diusik lgsg..walhal dia SPS ajew...bln 12 ni nk abis kontrak dh...

mummysyafie said...

garid yang mana satu lak ni? sejak bila ada mak lampir?? mak aii..ketinggaln ketapi kak ja..

♥mamaQASrina♥ said...

itu yg terbaik nokkss..wakakaka..delete jgn x delete!!

nmmy84 said...

ramai jgk makai hantu2 ni ye utk disayangi.ingat tempat ko je hade :D