Followers

24 May, 2010

I'm 26 Today

I'm 26 sudeyy ;)

Alhamdulillah syukur...meningkat lagi usia aku tahun ni...terima kasih yang x trhingga buat sahabat2 sume yang wish bufday terutama skali kt fb...penuh page aku dgn ucapan selamat...sgt2 aku hrgai nye...yg wish kt ym...bg msg...pun aku hrgai gak...mypie bg msg tepat kul 12 mlm sb dia balik keje pun tgk aku dah tido ngn ank2..xsmpai ati nk kejutkn aku katenya...baca msg nya buat aku trharu sgt2...thn2 sudah bkn dia xde wish, ada. tp tahun ni lain...xpelah, aku je tau ape yg lainnye..hehe...(siap dia buat p/s:hadiah coming soon k..)haha sabo jelah...
Pagi td dpt call dr madihah, dia nk sebut selamat ari jadi xgeti..psl dh trbiasa ckp heppy beday to u...puas nenek nye ajau soh ckp 'selamat ari jadi ibu'...aram..dia ckp ape tau 'bukanlah nek...heppy beday to u ibu'...hehe...ape2 jelah dihah...siap dia nyanyi kt hp..cembeng sekejap aku dibuatnya...

* selangkah ke usia 26 ni, mcm2 yang aku kena perbaiki kelemahan diri...yang buruk ditinggalkan, yang baik2 diteruskan dan akan cuba perbaiki segala kelemahan. Bukan mudah nk balancekan kerjaya, jd ibu dan isteri dalam 1 masa...aku kena kuat, kena tabah. Apepun bsyukur diatas nikmat yang allah berikan.

6 comments:

Aleeya said...

Haja..hepi besday okay and may all ur wishes come trueee :))

@e_da said...

hesppy besday ja.. nak wish gak kat sini... muda lg haja ni.. akak tua 4 thn dr haja.. uwaaaa sudah ada angka 3 tahun ni tidakkkkkkkkkkk...

nn said...

selamat hari lahir...

Dee said...

happy birthday haja..eh..muda lglah..baru 26..muda 10 tahun dr dee..hahaha...

nads said...

happy besday dear..sori la i lambat ckit...
papepun semoga panjang umur, murah rezeki dan bahgia di dunia dan di akhirat.aminnn

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hepi belated besday ajaaa...
muda lagi tu..hehehhe
sori dear
terlepas pandang posting ari istimewa ko aja weh..

senyum sokmoooo :-)