Followers

09 June, 2010

myGurl + myBoy Bufday

We ols in yellow...

bufday kek ank2 nempah kt loveliana

Ammar pndai amik part dia punya...hehe

Anak2 with ayah nya

Naseb ado gmbo den...

Alhmdulillah selesai sudah mjlis hari lahir ankanda2 ku pada ahad lepas. Abah buat kenduri skit panggil group marhaban sama. Terima kasih pada yang sudi hadir. Anak2 sangat happy terutama skali mardihah...puas aku sorok kek tu kt umah mak long nya...xnk bg dia nmpk..klau dia nmpk dan2 tu la dia nk memotong kek...aku snap gmbo then tnjuk kt dia jew...aku ingt dia komen gmbo dia tu..gupenye dia teruja tgk ada mrbean kt kek dia...adoiyaii sabau jelah...ammar belom mngerti ape2 lagi...potong2 kek sume kakak dia je yg buat sume..dia aram...balik2 nk melekat kt aku ngn ayah dia..org lain xheran...nasib gaklah ada tselit sekeping gmba aku masa dihah potong kek...klau x, nan ado la jwb eh...ape pun, ada rezeki pjg umur tahun depan buat lagi...

*aku ngn mypie belikan set meja tulis+kerusi plastik untuk dihah...
*kakak aku sedekah duit, aku belikan beg skolah untuk dihah masa g KL isnin tu
*mak lang nye bg hadiah cd player barbie
*kazen aku bg baju sorang sepasang
*Yang lain2 dtg sedekah duit...simpanan masa depan ank2..hehehe

7 comments:

Aleeya said...

wwwaaaaa meriahnyer, kiyut kek dorg, mesti teruja dihah ngan ammar kan..:))

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alor..cutenye kek dia

syok eh..dah setahun dah amar
hehehe

pasni nak adik la tu wekkekekek

hajar, susu ok?

@e_da said...

sorry dihah n ammar auntie n mika tak dpt dtg.. sonoknya tgk besday diorg ni.. kek pun cantik...

haja akak suka tgk korang anak beranak mesti sedondon.. huby akak payah nak berdondon ngan kitorg hahah....

pssss : haja nampak susut la...hihihi

Cik Puan*PIE said...

aleeya:ank2 je meriah...ibu ayah tumpang sekaki..ekekek

Rose:adik??nehi rose...tggu la 4,5 thn lgi..letih oo...susu setakat ni dpt bg time mlm jew..siang nye diriku dh cmpur bg susu tepung..+ sebotol or 2 botol susu perah...

Cik Puan*PIE said...

aeda:kak ida..sy yg pksa mereka2 ni pkai sama kaler ngn sy.klau x, sy murka...haha...xdelah,sy mng suka gaya gitu..dr raya bwk le g mane2...kdg2 dh xde sgt bru hentam masing2 suka wane ape pun..hehe

paij188 said...

wah2.. bestnyer! auntie nak kek sikit bole tak? cantik kek die.. :)

nads said...

dear...lawa kek diorg...rugi xdpt pegi ok...tp xpe, lain kali kt jumpa eh dear...