Followers

14 June, 2010

Riang Ria...riang kew??

Aku n anak2...
dihah dh sejuk gedi time ni..baru hengat nk ajak blik..
Syokk dpt berendam..
len kali bole pegi lg..makumlah pree..ekekek

riang ria dihah...
xnk balik ko..puas pujuk

dh sudah mndi..posing jap
tp panas nau...dh letih pun ye. koser nk posing bnyk2...


Ahad lepas aku abiskan masa ngn anak2 tnpa ayahnye di tiara beach...saje gatal2 g mndi kolam. Sebenaunye kakak aku dpt job kemaskan apartment seseorang ni...so, dia dpt stiker kete free then angkut aku skali ngn anak2 g sana...madihah siang2 dh get ready ngn swiming suit dia..mng dia suka benau...siap menyanyi bagai...si ammar jugak yg penakot...manjang dok bkepit ngn aku jew spjg masa dok dlm kolam tu..skali skala jelah dia nk belasah merangkak dlm kolam tu...adoiyaii xmenang tgn la aku hndle budak duaorg tu sorang2...ape pun mng enjoyyyy...tapikk, org gamai nau. maklumlah cuti skolah kan...

dulu aku penah kusus kt sini masa kt opis lama..merasa gak lah kusus dok hotel..ni jam toksah arap lah..kusus kt opis jew..adoiii apelah nasib kan. tapi masa kusus tu idak la ada kesempatan nk brendam bgai...hehe (kak yaya, masihkan kau ingt..ececeh)


*nnt akan repeat lg kali ni pegi ngn mypie skali la kan....letih oo pegang dua2 anak yg sorang nk berenang ala2 dh pro..yg sorang nk bkepit mnjang..ahh lembik mek...

2 comments:

Aleeya said...

BESTNYEEEE MANDI MANDA...HAJA..LAWA ARR LAYOUT BARU HEHEHE

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

salam kenal =)