Followers

10 November, 2010

Pilihan Destinasi

Aku ada plan2 nk bawak ank2 g bcuti tahun depan. Insya-allah jika panjang umur, ada rezeki. Tapi tu la, aku xtau nk g mane. Yang sesuai ngn ank2..tau jelah, ank kecik2 lagi ni kdg2 payah gak nk bawak bjalan. Takot meragam. Ayahnya sibuk benau nk ke sabah. xpenah smpai sana lagi katenya...so far mng aku on ajelah. Tapi tulah, riso jugak nk booked tiket awal2 ni. Takot smpai masanya nnt trpaksa kensel. Tahun depan pun ammar dh 2 tahun..ok skit kot.
Susah2, g bcuti yang xpayah guna flight jelah...bole jugak kan. Tapi mane destinasi yang best yew?? Pening pale mane nk bwk ank2 brjalan ni...sian mnjang putrajaya,kl,Seremban, dan yang kerap skali PD la..mano laie..ekekek...

4 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sonot tuuu
book awal2 la tiket
tp tula if taak jd mmg sedih n rugi la kan..
jenjalan kat terengganu/kelate bes ape..eheheh

cujen said...

pegi le sabah weh..tiket 1 sen jek..memang berbaloi... aku dah book pun... apartment pun murah...aku dapat apartment rega 50 hengget jek semalam...promenade apartment

nasazfrog... said...

kat JB pun tak banyak sgt lah haja... g Melaka la,, ermm ada kot.. akak pun xsure sgt la,,, yang suka bermandi-manda tentu tau ni...

cik gObu said...

phewwww kt penang siok gak babe